Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Hesselinkweg

Hesselinkweg 2, Winterswijk

Kenmerken

  • In het buitengebied
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Hesselinkweg

Houd jij van rust, ruimte en groen om je heen? Dan ben jij misschien wel op je plek aan de Hesselinkweg. Het is een woonlocatie in het buitengebied van Winterswijk (Ratum). Het is een sfeervolle, huiselijke woning. Je hebt er je eigen appartement, jouw eigen thuis.

We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of een spelletje. Zo houden we regelmatig een sjoelkampioenschap! Wonen aan de Hesslinkweg is wonen met veel rust en weinig prikkels.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Potje Sjoelen bji de Hesselinkweg

Handige informatie

De Hesselinkweg is een locatie met 13 appartementen. Het ligt in het buitengebied van Winterswijk, het centrum is ongeveer 30 minuten fietsen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Je hebt een eigen berging en er is een gezamenlijke fietsenberging. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Woonlocatie Hesselinkweg Rondje wandelen bij Hesselinkweg

Locatie Hesselinkweg

Contact

Team Hesselinkweg

Adres: Hesselinkweg 2, 7106 CM Winterswijk 

Telefoon: 088 4950 660

Mail: team.hesselinkweg2@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Hesselinkweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.