Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

CF Klaarstraat

CF Klaarstraat 216, Enschede

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 2 gezamenlijke ruimtes
  • 24 uur begeleiding
  • 50 m² appartement

Jouw eigen thuis aan de CF Klaarstraat

Woonlocatie CF Klaarstraat ligt in het bruisende centrum van Enschede. Je woont dichtbij winkels, terrasjes, een kapper of apotheek en je loopt zo naar een bushalte of het treinstation. Bij de CF Klaarstraat heb je een eigen appartement, jou eigen thuis.

Op de CF Klaarstraat kun je zelfstandig wonen met ondersteuning van begeleiders. Er wonen jonge en oudere mensen. De sfeer op de CF Klaarstraat is gezellig. Bewoners en begeleiders ondernemen graag leuke dingen samen en er wordt veel gelachen. Zo vertelt bewoner Melanie: "We zijn laatst samen naar Scheveningen geweest. Dat was zo gezellig en leuk!"

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Begeleiding op de CF Klaarstraat

Handige informatie

De CF Klaarstraat is een locatie met 22 appartementen. Een appartement is ongeveer 50 m2 en heeft een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer, een toilet en een badkamer. Hier is ook ruimte voor je wasmachine. Je hebt een balkon en op de begane grond een eigen berging. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Een spelletje spelen aan de CF Klaarstraat CF Klaarstraat

Locatie CF Klaarstraat

Contact

Team CF Klaarstraat

Adres: CF Klaarstraat 216, 7511 CS Enschede

Telefoon: 088 4950 755

Mail: team.cfklaarstraat216@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de CF Klaarstraat?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.