Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Burg. van Heeckerenstraat

Burg. van Heeckerenstraat 13, Eibergen

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • Bereikbare dienst 's nachts

Jouw eigen thuis aan de Burg. van Heeckerenstraat

Woonlocatie Burg. van Heeckerenstraat ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Eibergen. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Burg. van Heeckerenstraat heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een tuin en een gezamenlijke ruimte. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier samen eten. We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of een spelletje.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Burgemeester van Heeckerenstraat

Handige informatie

De Burg. Van Heeckerenstraat is een locatie met 9 appartementen. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een fietsenberging en alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is overdag en 's avonds begeleiding aanwezig, 's nachts is er een bereikbare dienst. Goed te weten: de bewoners van deze locatie verhuizen per april 2024 naar een nieuwe locatie aan de Beltrumseweg in Eibergen.

Locatie Burg. van Heeckerenstraat

Contact

Team Burg. van Heeckerenstraat

Adres: Burg. van Heeckerenstraat 13, 7151 DZ Eibergen

Telefoon: 088 4950 735

Mail: team.burgvanheeckerenstaat13@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Burg. van Heeckerenstraat? 
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.