Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Boeijinkweg

Boeijinkweg 9, Winterswijk

Kenmerken

  • In het buitengebied
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Boeijinkweg

Houd jij van rust, ruimte en groen om je heen? Dan ben jij waarschijnlijk wel op je plek bij de Boeijinkweg. Het is een woonlocatie in het buitengebied van Winterswijk (Huppel). Het is een sfeervolle, huiselijke woning. Je hebt er je eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een grote tuin waar je lekker buiten kunt zitten. Ook zijn er twee gezamenlijke ruimtes. Hier kun je ’s avonds samen eten en koffiedrinken. ’s Avonds maken we het gezellig met een spelletje, filmavond of kletsen we gewoon gezellig met elkaar. Je kiest natuurlijk zelf of je hieraan meedoet.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Boeijinkweg

Handige informatie

De Boeijinkweg is een locatie met 12 appartementen. Het ligt in het buitengebied van Winterswijk, het centrum is ongeveer 15 minuten fietsen. Een appartement is ongeveer 50m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een gezamenlijke fietsenberging en een grote tuin. De meeste appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er zijn twee gezamenlijke ruimtes waar je altijd terecht kunt.

Boeijink achterzijde Boeijinkweg moestuin

Locatie Boeijinkweg

Contact

Team Boeijinkweg

Adres: Boeijinkweg 9, 7105 CG Winterswijk

Telefoon: 088 4950 645

Mail: team.boeijinkweg9@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Boeijinkweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.