Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Beltrumseweg 5-19

Beltrumseweg 5-19, Eibergen

Kenmerken

  • Dichtbij het centrum
  • 50 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • Bereikbare dienst 's nachts

Jouw eigen thuis aan de Beltrumseweg 5-19

Woonlocatie Beltrumseweg ligt in een woonwijk, dichtbij het centrum van Eibergen. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Beltrumseweg heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een tuin en een gezamenlijke ruimte. Hier drinken we samen koffie en ’s avonds kun je hier samen eten. We hebben ons eigen appartement en zoeken de gezelligheid op als we daar zin in hebben. Bijvoorbeeld voor een kop koffie of een spelletje.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Foto Beltrumseweg klein

Handige informatie

De Beltrumseweg is een locatie met 13 appartementen. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een fietsenberging en alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is overdag en 's avonds begeleiding aanwezig, 's nachts is er een bereikbare dienst. 

Bij de Beltrumseweg wonen ook jongeren, ouderen, er is een logeermogelijkheid in het weekend en er is een werk- en activiteiten gedeelte.

Locatie Beltrumseweg

Contact

Team Beltrumseweg 5-19

Adres: Beltrumseweg 5-19, 7151 ET Eibergen

Telefoon: 088 4950 735

Mail: team.beltrumseweg5-19@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Beltrumseweg? 
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.