Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Beltrumseweg 5-03

Beltrumseweg 5-03, Eibergen

Kenmerken

  • Oudere bewoners
  • Dichtbij het centrum
  • 45 m² appartement
  • Gezamenlijke ruimte
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan de Beltrumseweg

Woonlocatie Beltrumseweg ligt in een woonwijk dichtbij het centrum van Eibergen. Er is een bushalte op loopafstand. Bij de Beltrumseweg heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Bij de Beltrumseweg wonen oudere mensen of mensen met dementie. Er is een gezamenlijke ruimte. Hier kun je overdag terecht voor dagbesteding, samen koffie drinken en activiteiten doen. ’s Avonds kun je hier samen eten en gezellig tv kijken. Het is een sfeervolle, warme plek. Niks moet en alles mag.

In hetzelfde pand wonen ook jongeren, er is een logeermogelijkheid in het weekend en er is een werk- en activiteiten gedeelte.

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Foto Beltrumseweg klein

Handige informatie

De Beltrumseweg is een locatie met meerdere appartementen waarvan er 7 speciaal zijn voor de wat oudere bewoner. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en zijn voorzien van onder meer dwaaldetectie. Er is overdag en 's avonds begeleiding aanwezig, 's nachts is er een bereikbare dienst.

Activiteiten doen bij de Meijersweg Samen op stap bij de Meijersweg

Locatie Beltrumseweg 5-03

Contact

Team Beltrumseweg 5-03

Adres: Beltrumseweg 5-03, 7151 ET  Eibergen

Telefoon: 088 4950 770

Mail: team.beltrumseweg5-03@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan de Beltrumseweg?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.