Naar hoofdinhoud
Terug

Wonen

Bartelinkslaantje

Bartelinkslaantje 17, Hengelo

Kenmerken

  • In rustige woonwijk
  • Gezamenlijke ruimte
  • 50 m² appartement
  • 24 uur begeleiding

Jouw eigen thuis aan 't Bartelinkslaantje

Woonlocatie Bartelinkslaantje ligt in een rustige, bosrijke woonwijk in Hengelo. Er is een bushalte op loopafstand. Bij ‘t Bartelinkslaantje heb je een eigen appartement, jouw eigen thuis.

Er is een grote tuin en een gezamenlijke ruimte. Hier drinken we samen koffie, doen we een spelletje en ’s avonds kun je hier samen eten. We koken ook vaak samen en bedenken steeds nieuwe recepten. We doen leuke dingen samen en houden van sportieve activiteiten. Er is ook een jeu de boules baan en we hebben een eigen voetbalteam!

Bekijk verhalen over wonen bij Estinea
Bartelinkslaantje

Handige informatie

Bartelinkslaantje is een locatie met 13 appartementen. Een appartement is ongeveer 50 m2. Het heeft een woonkamer, keukenblok, aparte slaapkamer, douche en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Er is een (fietsen)berging en de meeste appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en er is een gezamenlijke ruimte waar je altijd terecht kunt.

Locatie Bartelinkslaantje

Contact

Team Bartelinkslaantje

Adres: Bartelinkslaantje 17, 7558 PS Hengelo

Telefoon: 088 4950 780

Mail: team.bartelinkslaantje17@estinea.nl 

Wil je informatie over wonen aan 't Bartelinkslaantje?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.