Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

't Hesselink

Hesselinkweg 2-18, Winterswijk

Kenmerken

  • Buiten werken
  • Houtwerkplaats
  • Appelboomgaard
  • Moestuin
  • Rolstoeltoegankelijk

Werken in en met de natuur

Bij ’t Hesselink werk je met en in de natuur. We maaien het gras, schoffelen, hakken hout, houden de paden schoon en snoeien de struiken. We verzorgen de kippen op het erf. En hebben een grote moestuin en boomgaard vol met groente en fruit.

Er is een grote werkplaats waar we vooral houtproducten maken. We zagen, splitten, boren en schuren het hout. Iedereen doet wat hij kan, op zijn eigen niveau. Boven is er een belevingsgroep. Hier zijn we vooral creatief bezig, doen we kleine werkzaamheden of maken een wandeling.

We doen ook het tuinonderhoud op verschillende locaties en onderhouden de bermen en dorpskern van Ratum. We zijn een actieve buitenlocatie met veel rust en ruimte.

Werken bij t Hesselink

Handige informatie

Bij werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) ’t Hesselink werk je in het buitengebied van Winterswijk. Je kunt hier van maandag t/m vrijdag werken. Een werkdag begint om 9:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Je werkt op een dag samen met ongeveer 10 tot 12 andere deelnemers.

Volg 't Hesselink op Facebook

Locatie Hesselink

Contact

Team Hesselink

Adres: Hesselinkweg 2-18, 7106 CM Winterswijk

Telefoon: 088 4950 665

Mail: team.wahesselinkweg2-18@estinea.nl

Wil jij ook werken bij 't Hesselink?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.