Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

Hoven C

De Hoven 9, Aalten

Kenmerken

  • Ouderen
  • Gericht op beleving
  • Bewegen en muziek
  • Rolstoeltoegankelijk

Alles kan en niets moet

Hier is het motto: ‘alles kan en niets moet’. We kijken hoe jij je voelt en passen je werkzaamheden en activiteiten daarop aan. We werken in twee verschillende groepen, een groep met ouderen en een beleefgroep.

Ouderen
Bij de ouderen doen we het vaak rustig aan. Maar dat betekent niet dat we niks ondernemen! Je kunt handwerken, een spelletje doen en elke donderdag bewegen we op muziek. Verder vinden we het gezellig om samen koffie te drinken, een roddelblaadje te lezen en creatief bezig te zijn. We koken en bakken samen, maken een wandeling of luisteren naar muziek. Je kunt hier genieten van je oude dag, in een rustige omgeving.

Beleven

Bij de beleefgroep doen we veel activiteiten samen. Je doet werkzaamheden die jij leuk vindt en die bij jou passen. Je kunt hier productiewerk doen of lekker creatief bezig zijn. We zijn ook veel te vinden in de tuin en in de keuken. In de keuken doen we activiteiten om te proeven en te ruiken. Maar we doen ook huishoudelijke taken zoals was vouwen of afwassen.

Puzzelen bij de Hoven C

Handige informatie

De Hoven is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) dichtbij het centrum van Aalten. Je kunt hier naartoe van maandag t/m vrijdag. Een dag begint rond 8:30 en eindigt om 16:00 uur. Bij de ouderen ben je gemiddeld met 12 andere deelnemers en bij de beleefgroep met 7.

Koekjes bakken bij de Hoven C De Hoven C

Locatie de Hoven

Contact

Team de Hoven C

Adres: De Hoven 9, 7122 BJ Aalten

Telefoon: 088 4950 330

Mail: team.wadehoven9c@estinea.nl 

Is de Hoven C een plek voor jou?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.