Naar hoofdinhoud
Terug

Werk- & activiteitenlocatie

De Helmhorst

Lange Brug 5, Winterswijk

Kenmerken

  • Gericht op de zintuigen
  • Activiteiten in de wijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Zintuigen prikkelen bij de Helmhorst

De activiteiten bij de Helmhorst zijn vooral gericht op de zintuigen. Het beleven, ruiken, proeven en snoezelen. Er is een gymzaal, waar we bewegen en muziek maken. We gaan samen naar de markt of doen boodschappen om iets lekkers te bakken.

We doen ook activiteiten in de wijk, zoals glas en oud papier ophalen of papier prikken op staat. Of we gaan een rondje wandelen, fietsen op de duo- of rolstoelfiets of samen zwemmen. Iedereen doet zijn ding op zijn eigen tempo. Samen maken we er een fijne daginvulling van!

De Helmhorst

Handige informatie

De Helmhorst is een werk- en activiteitenlocatie (dagbesteding) dichtbij het centrum van Winterswijk. De locatie is er voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Het is een samenwerking met zorgorganisatie Zozijn. Je kunt hier werk van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Je bent op een dag samen met ongeveer 8 andere deelnemers. 

Locatie Helmhorst

Contact

Team Helmhorst

Adres: Lange Brug 5, 7101 MZ Winterswijk

Telefoon: 088 5751 420

Mail: team.walangebrug5@estinea.nl

Wil jij ook werken bij de Helmhorst?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.