Naar hoofdinhoud
Terug

Vrienden van Estinea

Zelfstandiger werken met MijnEigenPlan

Vrienden van Estinea hebben donderdag 29 juni in een feestelijke bijeenkomst alle donateurs bedankt die hebben bijgedragen aan de aanschaf van tablets en digitale borden voor de app MijnEigenPlan. In totaal is er een bedrag van maar liefst 115.107 euro opgehaald.

Mijn Eigen Plan donateurs

Handige technologie
Helemaal zelf een cake bakken, een kunstwerk maken óf in de tuin werken. Met de app MijnEigenPlan kunnen mensen met een (verstandelijke) beperking dit stap voor stap leren. 

Om ervoor te zorgen dat meer deelnemers kunnen werken met MijnEigenPlan zijn de Vrienden van Estinea het afgelopen jaar een wervingsactie gestart. En met succes!
Verschillende donateurs - particulieren, fondsen, bedrijven en organisaties - hebben hieraan een bijdrage geleverd. Gerrit van Veen, coördinator fondsenwerving van Estinea: “Zo'n 130 cliënten kunnen nu, dankzij de bijdrages van alle donateurs, werken met ondersteuning van MijnEigenPlan. Met het opgehaalde bedrag kunnen we tablets en digiborden aanschaffen die daarvoor nodig zijn. Met deze handige technologie kunnen de mensen die we ondersteunen zelfstandiger werken.”

Dank aan alle donateurs!
Vrienden van Estinea bedankt naast alle particuliere donaties: IT Value Oosterbeek, het Roelvinkfonds Enschede, Harm Takke Tweewielers Dinxperlo, Hesselink Koffie Winterswijk, Fysio-Specialist Aalten, SFO fonds ’s-Hertogenbosch, Vaillantfonds Eindhoven, KlaassenGroep Dinxperlo, gemeente Aalten, gemeente Doetinchem, Stichting Paastoertocht,

Rabobank Coöperatiefonds Oost Achterhoek, SIOCH-fonds Hengelo, VIV Varsseveld, Veenman printers, Jumbo Dinxperlo en AtmR Doetinchem.

Meer over Vrienden van Estinea
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.