Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Nieuwjaarsconcert Excelsior en Estinea groot succes

Zaterdagavond 20 januari was het een groot feest tijdens het Nieuwjaarsconcert van muziek Excelsior uit Silvolde en Estinea in De Pol in Aalten. In een drukbezette zaal kregen acht solisten en een fanatieke hulpdirigent een podiumplaats. De solisten, muzikanten en zeker ook het publiek in de zaal genoten volop van een zeer hartverwarmende, muzikale avond.

Beatrijs van Riessen, bestuurder van Estinea, opende de avond met de woorden “Het wordt een avond zonder beperkingen!”. En dat was het. Het concert toonde wederom aan dat samen muziek maken verbindt.

Solist Marco tijdens nieuwjaarsconcert Excelsior en Estinea Solist Charles tijdens nieuwjaarsconcert Excelsior en Estinea

De solisten, Leo, Wim, Sander, Petra, Marco, Mara-Lisa, Benno, Charles en hulpdirigent Wijnand krijgen in hun dagelijks leven ondersteuning van Estinea en hebben allemaal affiniteit met muziek of zang. Ze kozen zelf de muziek voor het optreden en daar speelde muziekvereniging Excelsior, met behulp van Letitia ter Steeg, perfect op in.

De toegang tot het nieuwjaarsconcert was gratis. Een vrije gift voor stichting Vrienden van Estinea was welkom. Met de opbrengst kan Vrienden van Estinea wensen van de mensen die Estinea ondersteunt uit laten komen. Zoals bijvoorbeeld een duofiets.

De solisten, muzikanten en de organisatie kijken terug op een geweldig Nieuwjaarsconcert. Ze zijn van plan in 2025 weer een Nieuwjaarsconcert te organiseren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.