Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Nieuwe leden raad van toezicht

Per 1 januari 2024 hebben wij afscheid genomen van drie leden van de raad van toezicht. Tegelijkertijd mochten we ook nieuwe leden verwelkomen binnen Estinea die per deze datum zijn benoemd.

Afscheid

Inge Nieuwenhuis en Richard Berenschot zijn beiden, na acht jaar zitting te hebben gehad in de raad van toezicht, aftredend en volgens het reglement niet opnieuw benoembaar.

Chantal de Vries heeft aangegeven per deze zelfde datum helaas haar functie beschikbaar te moeten stellen, dit wegens gezondheidsredenen.

Inge, Richard en Chantal hebben ieder op zeer betrokken en professionele wijze een waardevolle bijdrage geleverd aan de organisatie, waarvoor veel dank.

Met het vertrek van Inge Nieuwenhuis vertrekt ook de huidige voorzitter raad van toezicht. De raad van toezicht heeft Erwin Duits uit haar midden gekozen als nieuwe voorzitter.

Welkom

Margriet Hijweege
Margriet is eigenaar van Zijwegen en initiatiefnemer OVER! academie. Zij is trainer en strategisch adviseur en zoekt graag naar werkwijzen, die oplossing bieden voor vraagstukken op een manier die out of the box zijn. Daarnaast heeft zij vele jaren ervaring als bestuurder, onder andere als vice voorzitter RvT van SWZ Son.


Marjolein den Ouden
Marjolein is lector aan het Saxion en practor aan het ROC Twente op gebied van technologie, gezondheid en zorg en heeft naast deze werkzaamheden in verschillende functies zitting in diverse raden en commissies op het gebied van ethiek en innovatie/technologie gezondheid en zorg.

Foto nieuws RVT2

Met de komst van Margriet en Marjolein is alle expertise binnen de raad weer goed vertegenwoordigd. De komende periode gaan zij nader kennis maken met Estinea.

We heten hen van harte welkom en zien uit naar een prettige samenwerking!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.