Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Inloopavond Estinea over werken in de gehandicaptenzorg

Mis je iets in je huidige werk en denk je wel eens aan een overstap naar de zorg? Of werk je al in de zorg maar ben je benieuwd wat de gehandicaptenzorg en/of specifiek Estinea te bieden heeft? Estinea organiseert woensdag 12 juli een informele inloopavond bij het ROC Twente (Gieterij 200, zaal Jonas) in Hengelo. Tijd: van 19.00 – 21.00 uur. Estinea heeft tien locaties in Enschede, Hengelo en Haaksbergen en volgend jaar komt daar een nieuwbouwlocatie in Hengelo bij.

Estinea ondersteunt in Twente en de Achterhoek mensen met een verstandelijke beperking. Dit doet zij op woonlocaties en werk- en activiteitenlocaties. Daarnaast ondersteunt Estinea mensen bij hen thuis.

Voor al je vragen
Tijdens de informele inloopavond kun je al je vragen stellen over werken en leren bij Estinea, bijvoorbeeld aan ervaren persoonlijk begeleiders. Ook kun je ervaringen horen van zij-instromers. Een P&O adviseur kan je bijpraten over de mogelijkheden van (verkorte) maatwerkopleidingen. Daarnaast zijn adviseurs vanuit het ROC van Twente en het WerkgeversServicepunt Werkplein Twente aanwezig. En vanzelfsprekend is ook een aantal bewoners van Estinea bij de bijeenkomst.

Vrije inloop
De inloop is vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur. Er is koffie en thee met lekkers, gemaakt door de mensen van werk- en activiteitenlocatie Katoen van Estinea. Vooraf aanmelden voor de inloopavond is niet nodig.

Inloopavond Estinea Hengelo
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.