Naar hoofdinhoud
Terug

Ervaringsverhaal

“Ik vond auto’s altijd al interessant”

Banden verwisselen, olie verversen en ruitenvloeistof bijvullen. Patrick doet het allemaal bij de Ulftse bandenhandel. Patrick: “Sleutelen onder de motorkap vind ik het allerleukst. Dit werk past bij mij.”

Patrick werk bij de autogarage in Ulft

Patrick: “Ik vond auto’s altijd al interessant. Ik hou van grote auto’s zoals Amerikaanse auto’s, maar Japanse auto’s vind ik ook interessant. Ik weet er ook al best veel van af. Ik keek veel naar filmpjes op YouTube, daar heb ik veel van geleerd.”

Patrick wilde daarom graag bij een garagebedrijf werken. Samen met zijn participatiecoach Fieneke van Estinea ging hij op zoek. Samen vonden ze een werkplek bij de Ulftse bandenhandel. Hier werkt Patrick volop mee.

“Ik heb allerlei werkzaamheden”, vertelt Patrick. “Banden verwisselen, filters en remblokken vervangen of de bandenspanning controleren. Elke dag is anders! Het is best zwaar werk, maar ik vind het heel erg leuk. Het past helemaal bij mij.”

Patrick werkt veel samen met zijn collega Edwin. “Ik werk zo fijn met hem samen, we hebben echt een klik. Van Edwin heb ik al veel nieuwe dingen geleerd. Ik wil graag nog heel veel meer leren, zodat ik zoveel mogelijk zelf kan. Dit is mijn droombaan en ik ga ervoor!”

“Ik wil graag nog heel veel meer leren, zodat ik zoveel mogelijk zelf kan.”

Lees meer over begeleid werken
Patrick werk bij de autogarage in Ulft 2
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.