Naar hoofdinhoud
Terug

Nieuws

Estinea open dag 28 oktober. Kom je ook?

Voor je ergens gaat werken, wil je natuurlijk wel graag weten wat je kunt verwachten. Zoals hoe de sfeer is, wie er werken en wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of je nu al in de gehandicaptenzorg werkt óf juist nadenkt over een overstap naar de zorg. Daarom organiseert Estinea zaterdag 28 oktober een open dag.

Zoek jij ook werk met voldoening én vrijheid? Kom naar de open dag! Dan kun je zelf zien én horen hoe het is om bij Estinea te werken.

Kom binnenlopen!

Je kunt tussen 10.00 en 15.00 uur op meer dan 25 locaties binnenlopen. De koffie staat voor je klaar! Je kunt dan sfeerproeven, al je vragen stellen aan onze collega’s, bewoners en deelnemers ontmoeten, een rondleiding krijgen én meedoen aan leuke activiteiten

Overzicht locaties
Kijk voor een overzicht van de locaties die op 28 oktober hun deuren openen op werkenbijestinea.nl Onze collega’s kijken er naar uit je te zien!

Kun je de 28e niet maar ben je wel nieuwsgierig naar wat Estinea je te bieden heeft? Kom dan op een ander moment koffiedrinken!

Social campagnebeelden open dag 2023 optie2 Dione
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.