Naar hoofdinhoud
Terug

Participatiewerkplek

Hoofdkantoor servicecluster

Herenstraat 21, Aalten

Kenmerken

  • Koken en bakken
  • Bediening
  • Lunch verzorgen
  • Cateringwerkzaamheden

Koken, bakken en bediening

Bij het servicecluster op het hoofdkantoor van Estinea doen we alles wat met service en catering te maken heeft. We verzorgen de koffie en thee tijdens vergaderingen en doen de bediening in 't Trefpunt, een ontmoetingsplek waar medewerkers van Estinea hun gasten ontvangen. Elke dag maken we soep en tosti’s voor alle collega’s. Ook doen we elke dag boodschappen en bakken we veel taarten, koekjes en cakes.

Verder zijn we bezig met het in- en uitruimen van de vaatwassers, houden we 't Trefpunt schoon en vullen we de theedozen bij. Voor het kantoor doen we ook veel klussen. Zoals planten water geven, papier bijvullen en post frankeren en wegbrengen. Veel activiteiten doen we samen, want je kunt veel van elkaar leren.

Wendy en Dennis bakken koekjes bij het servicecluster

Handige informatie

Het servicecluster is een werk- en activiteitenlocatie in het hoofdkantoor van Estinea, in het centrum van Aalten. Je kunt hier van maandag t/m vrijdag werken. Je werkdag begint tussen 9:00 uur en 9:30 uur en eindigt rond 15:30 uur. Je kunt ook alleen een ochtend of een middag komen werken. Je werkt samen met ongeveer 8 andere deelnemers.

Locatie hoofdkantoor

Contact

Team servicecluster Hoofdkantoor 

Adres: Herenstraat 21, 7121 DA Aalten

Telefoon: 088 4950 291

Mail: servicecluster@estinea.nl

Wil jij ook werken bij het hoofdkantoor?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.