Naar hoofdinhoud
Terug

Participatiewerkplek

Dierenopvangcentrum Enschede

Boswinkelbeekweg 10, Enschede

Kenmerken

  • Participatiewerkplek
  • Werken met dieren
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Samenwerken

Ben jij een echte dierenvriend?

Bij het dierenopvangcentrum (DOC) is er altijd wat te doen! Je maakt de verblijven van de dieren schoon of je wandelt een rondje met de honden. Je kunt je ook bezighouden met het socialiseren van de katten of anderen dieren de we opvangen. Daarnaast zorgen we er met z'n allen voor dat het pand netjes en schoon is. Ook werken we soms buiten om het groenonderhoud te doen.

We bieden je een gestructureerde werkplek. We werken echt als team, hebben allemaal hetzelfde doel en iedereen is gelijkwaardig. Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren en dat nemen we serieus. Door het werken met de dieren leer je ook jezelf beter kennen. En je leert omgaan met situaties en emoties.

Samen werken we aan jouw ontwikkeling en groei zodat je goed mee kunt draaien in het bedrijf met de verplichtingen en werkzaamheden die daarbij horen. Of misschien groei je door tot een betaalde baan.

Dierenopvangcentrum Enschede

Handige informatie

Bij het dierenopvangcentrum werken ze in twee dagdelen. Van 08:30 tot 12:00 en van 13:30 tot 17:00 uur. Per dagdeel werk je samen met ongeveer 8 collega’s. Er werken vooral mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak hebben zij te maken met een verslaving of psychische problematiek. Daarnaast hebben wij een aantal plekken voor mensen met een dagbestedingsindicatie. Het is een gevarieerde groep mensen en we proberen zoveel mogelijk maatwerk te bieden.

Tussen de poezen bij dierenopvangcentrum Enschede Hokken schoonmaken bij dierenopvangcentrum Enschede

Locatie dierenopvangcentrum

Contact

Team Boswinkelbeekweg

Adres: Boswinkelbeekweg 10, 7546 PA Enschede

Telefoon: 06 198 400 86

Mail: TeamWABoswinkelbeekweg10@estinea.nl

Wil jij ook werken bij het dierenopvangcentrum?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.