Naar hoofdinhoud
Terug

Participatiewerkplek

CVV Sparta

Kotkampweg 44, Enschede

Kenmerken

  • Participatiewerkplek
  • Voetbalvereniging
  • Werken in de moestuin
  • Rolstoeltoegankelijk

Wij houden de voetbalvelden schoon!

Bij CVV Sparta zorgen we er samen voor dat de locatie van de voetbalvereniging er picobello bij ligt. We maken de kleedkamers schoon en houden de kantine netjes. Verder zorgen we ook voor een schoon voetbalveld en het groen eromheen houden we bij.

We werken samen met de vrijwilligers van Sparta zelf. We verzorgen elke dag de lunch met elkaar. Daarnaast werken we ook in onze moestuin en doen we soms productiewerkzaamheden. Het is een gevarieerde werkplek.

Samen werken we aan jouw ontwikkeling en groei zodat je goed mee kunt draaien in het bedrijf met de verplichtingen en werkzaamheden die daarbij horen. Of misschien groei je door tot een betaalde baan.

Werken bij CVV Sparta

Handige informatie

CVV Sparta is een participatiewerkplek waar van maandag t/m vrijdag gewerkt wordt van 8:30 tot 13:30 uur. Er werken vooral mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een gevarieerde groep mensen en we proberen zoveel mogelijk maatwerk te bieden.

In de kantine aan het werk bij CVV Sparta Het groen bijhouden bij CVV Sparta

Locatie CVV Sparta

Contact

Team CVV Sparta

Adres: Kotkampweg 44, 7531 AT Enschede

Telefoon: 06 588 663 25

Mail: team.wakotkampweg44@estinea.nl

Wil jij ook werken bij het CVV Sparta?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.