Naar hoofdinhoud
Terug

Logeren

Slaadreef

Slaadreef 41, Aalten

Kenmerken

  • 8 logeerplekken
  • 24 uur begeleiding
  • 2x per maand geopend
  • Snoezelruimte
  • Grote beleeftuin

Ontspannen logeren in Aalten

Wil je oefenen met zelfstandig wonen? Of je familie thuis even ruimte geven? Bij Slaadreef kun je om het weekend logeren. Je kunt er heerlijk ontspannen en leuke dingen doen samen met andere logees.

Tijdens een logeerweekend is er weinig dat écht moet. Je kunt uitslapen, een spelletje doen of bijvoorbeeld mee boodschappen halen. Je kunt ook lekker naar buiten om een rondje door de beweegtuin te maken. Of even uitwaaien op de duofiets.

Bij Slaadreef wordt er zelf gekookt en eten we samen. Het koken is al een beleving op zich met de geuren, geluiden en smaken. Wil je even rustig aan doen? Dan kun je altijd even een rustmomentje nemen of relaxen in de snoezelruimte.

Snoezelruimte Slaadreef

Handige informatie

Slaadreef is er vooral voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Er is plek voor 8 logees en is 2x per maand geopend. Je kunt bij ons logeren van vrijdag 16:00 uur tot zondag 16:00 uur. Hoe vaak en hoe lang je komt logeren dat is verschillend en overleggen we samen. De hele locatie is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer en er is een gezamenlijke ruimte.

Marieke en Mitchel in de beweegtuin bij Slaadreef

Contact

Team Slaadreef logeren
Adres:
Slaadreef 41, 7123 EA Aalten
Telefoon:
088 4950 420
Mail:
team.logerenslaadreef41@estinea.nl

Wil je informatie over logeren bij Slaadreef?
Neem dan contact op de collega's van intake.

Neem contact op!

Locatie Slaadreef

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.