Naar hoofdinhoud
Header Dione en Sander2
Terug

Intake

Aanmelden bij Estinea

Wil je bij Estinea komen wonen of logeren? Of heb je vragen over werk en activiteiten of ondersteuning thuis? Dan helpen Brigit en Diantha van intake je verder. Zij gaan met jou in gesprek en vertellen wat Estinea voor jou kan doen.

Neem direct contact op!

Soms moet je wachten
Het lukt helaas niet altijd om direct de zorg en ondersteuning te bieden. Bijvoorbeeld omdat er nog geen plek vrij is op de locatie waar jij wilt wonen. Dan kom je op een wachtlijst. Voor woon- of logeerlocaties zijn de wachttijden verschillend. Hierover gaan Brigit en Diantha met jullie in gesprek, samen kijken jullie wat er mogelijk is. Voor werk en activiteiten of ondersteuning thuis zijn er geen wachttijden.

Als je je hebt aangemeld
Als je ondersteuning krijgt van Estinea dan ontvang je een zorg- en dienstverleningsovereenkomst. Daarin staan de afspraken die jij met Estinea hebt gemaakt.

Als je je contract is getekend en alles is duidelijk dan maak je kennis met jouw persoonlijk begeleider. Hij/zij maakt afspraken met jou over de ondersteuning die jij nodig hebt. Dit is jouw vaste contactpersoon, ook voor jouw familie.

Ondersteuningsplan
Hoe wij jou ondersteunen, schrijven we op in het ondersteuningsplan. Dit plan maakt je persoonlijk begeleider samen met jou en/of jouw familie. Dit plan bespreek je vaak met je persoonlijk begeleider, want je wensen en behoeften kunnen natuurlijk veranderen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.