Naar hoofdinhoud
Header Bas en Laura2
Terug

Estinea ambities

Vol vertrouwen verder

Als zorgorganisatie maken we deel uit van een samenleving die voortdurend verandert. Hoe gaan we om met belangrijke ontwikkelingen die we om ons heen zien, zoals veranderende ondersteuningsvragen, krapte op de arbeidsmarkt en stijgende kosten/inflatie? Dit staat beschreven in onze strategie voor de komende jaren: 'Vol vertrouwen verder'.

Praatplaat ambities Estinea 1

De titel van het ambitiedocument ‘Vol vertrouwen verder’ geeft al aan waar we nu staan. De (financiële) basis van Estinea is op orde en we zijn met z’n allen volop bezig om in te spelen op ontwikkelingen om ons heen. De ambities gaan onder andere over zelfsturend werken, fit en vitaal, zorgtechnologie, duurzaamheid en leren & ontwikkelen.

Vertrouwen is daarbij ons anker. Vertrouwen dat mensen, ondanks hun beperking, zoveel mogelijkheden hebben om lekker in hun vel te kunnen zitten. Vertrouwen dat medewerkers dat elke dag weer zien en met vakmanschap ondersteunen. Vertrouwen dat we sterke teams houden ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. Juist omdát we ruimte en vertrouwen bieden.

Onderstaande praatplaat geeft in een notendop weer wat onze ambities zijn. Teams bepalen waar ze op dit moment mee bezig zijn en waar ze mee verder gaan. Dit is voor het ene team anders dan voor het andere team. De ambities zijn geformuleerd in 2022/2023 en worden steeds geactualiseerd.

Praatplaat ambities Estinea 2
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.