Naar hoofdinhoud
Dennis en Ruben klein
Terug

Stageplek

Kom stagelopen bij Estinea!

Doe je een opleiding in zorg en welzijn en zoek jij een stageplek met voldoening én vrijheid? En wil je ontdekken of de gehandicaptenzorg iets voor je is? Kom stagelopen bij Estinea!

“Ik had niet verwacht dat de gehandicaptenzorg zó leuk is. Ik had toch vooroordelen." Dit horen we nog wel eens van onze stagiairs na het einde van hun stage. Laat jij je ook verrassen?

75 locaties
Je kunt met een MBO opleiding stagelopen op een woning of werk- en activiteitenlocatie. En met een HBO opleiding soms ook in een ambulant team. Je kunt mensen helpen die een beetje of juist veel ondersteuning nodig hebben. En dat op zo’n 75 locaties in de Achterhoek en Twente.

Begeleiding en vergoeding
Je krijgt veel vrijheid om zelf, met je collega’s, te zorgen voor een fijne invulling van je stage. En je bent volwaardig onderdeel van het team waarin je stageloopt. Je doet zo veel ervaring in de praktijk op. Natuurlijk word je goed begeleid en krijg je een stagevergoeding.

Andere stages
Naast stageplekken in onze zorgteams hebben we soms ook mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten bij onze ondersteunende diensten op het centraal bureau in Aalten. Zoals op de afdelingen P&O en ICT. 

Veelgestelde vragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom koffiedrinken!

Heb je ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg of denk je na over een overstap naar de zorg? Kom eens koffiedrinken!
Lees meer