Naar hoofdinhoud
Header Dorien en Sylvia
Terug

Over werken bij Estinea

Werk met voldoening én vrijheid

Als je bij Estinea werkt, krijg je veel vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Niet voor niets hebben we een ‘platte’ organisatie met korte lijnen en werken we al 25 jaar met zelfsturende teams. 

Veel zelf bepalen

Met je team ben je naast de zorg en ondersteuning ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op je locatie. Van het rooster tot het bewaken van de financiën. Hierdoor kun je samen veel zelf bepalen en doen wat goed is voor de mensen die jullie ondersteunen én het team.


Idee + budget = doen

Dus hebben jullie een leuke activiteit bedacht en is er budget? Doen! Gaat de koelkast stuk? Koop dezelfde dag nog een nieuwe. Maak je specifieke afspraken met ouders van een bewoner? Prima. Je hoeft hiervoor dus niet eerst toestemming te vragen, alleen je manager te informeren.


Hulp

Dat je zelfsturend werkt, betekent niet dat je alles zelf moet doen. Als het nodig is, kun je altijd collega’s met specifieke deskundigheid om hulp vragen. Want we doen het altijd samen. En wat je functie ook is, bij Estinea is iedereen gelijkwaardig.

Lotte over verkort opleidingstraject

Ontwikkeling
Je krijgt ook veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via scholing of een aanvullende rol. Denk aan een rol als leercoach autisme, gezonde leeftstijl of digicoach binnen Estinea.

75 locaties
Woon je in de Achterhoek of in Twente? Dan is een locatie van Estinea nooit ver weg. Onze 75 woon- en werklocaties en ambulante teams vind je verspreid over de gemeenten Aalten, Winterswijk, Oude IJsselstreek, Montferland, Doetinchem, Berkelland, Oost Gelre, Enschede, Hengelo (Ov.) en Haaksbergen. 

Tevredenheid
Medewerkers geven Estinea een hoge waardering op het gebied van medewerkers tevredenheid. Daarnaast raden zij Estinea in hoge mate aan als werkgever. En daar zijn we trots op!

Meer over Estinea
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom eens koffiedrinken!

Ben je op zoek naar werk met voldoening en vrijheid? Kom koffiedrinken!
Lees meer