Naar hoofdinhoud
Header Lotte en Ingrid Lijsterstraat
Terug

Maatwerk opleidingstraject

Werk je al in zorg en welzijn?

Werk je al in zorg en welzijn? Bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker, buurtsportcoach of verzorgende? Maar denk je wel eens na over het werken in de gehandicaptenzorg? Dan kun je direct aan de slag en bepalen we samen met jou de best passende aanvullende scholing!

Wonen video afbeelding Bosuilstraat

In de veelgestelde vragen hieronder lees je voor welke diploma’s aanvullende scholing nodig is om Estinea te kunnen werken. Ook goed te weten: voor sommige diploma’s is géén aanvullende opleiding nodig, zoals verzorgende IG met uitstroomprofiel HGZ/GGZ of SPH/ Social Work.

Opleidingstraject
We kijken samen wat je allemaal al weet en kunt en op welke onderdelen je nog aanvullende scholing nodig hebt om bij Estinea te kunnen werken. In afstemming met de opleidingsinstantie wordt dan jouw opleidingstraject bepaald. Het is dus altijd maatwerk. Estinea betaalt je opleidingskosten én je krijgt gelijk een vast contract bij Estinea. 

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden? Dan kun je gelijk solliciteren op een vacature! Heb je nog vragen? Kom eens langs voor een kopje koffie of loop een keer mee op een locatie.

Bekijk vacatures

“In een jaar de opleiding halen én gelijk als pb'er aan de slag: perfect!”

Lees het verhaal van Lotte

Veelgestelde vragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom koffiedrinken!

Heb je ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg of denk je na over een overstap naar de zorg? Kom eens koffiedrinken!
Lees meer