Naar hoofdinhoud
Terug

Ervaringsverhaal

"Werken zonder teammanager is heerlijk"

Enny werkte vijf jaar bij Estinea, tot haar pensioen. Ze was persoonlijk begeleider bij een bakkerij en eetkamer van Estinea in Hengelo (Ov.). Samen met haar collega’s was Enny verantwoordelijk voor de ondersteuning van deelnemers én het reilen en zeilen op de locatie. Een werkwijze die kenmerkend is voor Estinea.

Enny Beata bij Keuken van Leuvelt

“Het werken zonder teammanager houd je alert en zorgt ervoor dat je creatief bent. Ik en mijn collega's onderzochten namelijk zelf wat goed is voor onze locatie, het team en de deelnemers. En ook bijvoorbeeld welke richting we met onze locatie op wilden. 


Zo pasten we de naam en huisstijl van onze locatie aan van ‘werk en activiteiten Bartelinkslaantje’ naar ‘de Keuken van Leuvelt’. Deze nieuwe naam klinkt professioneler en is voor deelnemers als Beata een bevestiging dat het een échte, serieuze werkplek is. 


Onze regiomanager was op hoofdlijnen betrokken, maar we besloten met de deelnemers zelf hoe alles eruit moest komen te zien. En het eindresultaat mag er zijn!"

Enny geniet sinds juli 2023 van haar pensioen. Met haar toestemming delen we haar ervaring.

Bekijk vacatures bij Estinea
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom eens koffiedrinken!

Ben je op zoek naar werk met voldoening en vrijheid? Kom koffiedrinken!
Lees meer