Naar hoofdinhoud
Terug

Ervaringsverhaal

"Ik ben echt onderdeel van het team, dat merk je in alles"

“Ik ben met een poetsdoek geboren”, lacht Patricia. Ze werkt als huishoudelijk medewerker op een woning van Estinea en is vanzelfsprekend onderdeel van het team.

Huishoudelijk medewerker

Patricia: “Ik ben echt onderdeel van het team, dat merk je in alles. Zo word ik net als iedere andere collega bij zaken op de woning betrokken. En is het vanzelfsprekend dat ook ik bijvoorbeeld een uitnodiging krijg voor de BBQ met cliënten en ouders. Dat je zo gelijkwaardig bent, is heel fijn én gezellig werken.”

Getipt

Patricia’s dochter werkt ook bij Estinea en tipte haar voor de functie van huishoudelijk medewerker. “Altijd als ik haar op haar werk afzette, dacht ik: ik zou ook wel willen werken met mensen met een verstandelijke beperking, maar ik wil niet meer naar school.” En nu werkt Patricia dus toch bij Estinea.

Koken

Naast het schoonmaken kookt ze ook met veel plezier voor bewoners. “Sommigen bewoners zeggen: ‘ik wou dat het al vrijdag is’, omdat ik op die dag wel eens soep maak. En als een bewoner een gebaar maakt dat hij het eten lekker vindt… dat is schitterend!”

Bekijk vacatures
Deze website maakt gebruik van cookies

Wij plaatsen cookies om deze website naar behoren te laten functioneren, campagnes op jouw voorkeuren af te stemmen en de website te analyseren.

Kom eens koffiedrinken!

Ben je op zoek naar werk met voldoening en vrijheid? Kom koffiedrinken!
Lees meer